Onze krachten

Op deze manieren kunnen we u helpen aan de beste service en vaste planten

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wij bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn ook trots op onze garantie, die aantoont dat wij achter ons aanbod staan. Zo kun t u van ons o.a. planten verwachten die goed doorgeworteld en bossig zijn.

Soortechtheid van ruim 1750 soorten

Er komen elk jaar steeds meer nieuwe soorten vaste planten op de markt. Door het brede aanbod is bij levering de soortechtheid niet altijd betrouwbaar. Wij vertellen u liever rechtstreeks dat wij een bepaalde soort niet hebben en bieden in plaats daarvan een alternatief aan.

Compleet maken van uw orders

Uw bestelling is belangrijk voor ons. Wij helpen u graag bij het voltooien van uw tuinprojecten! Als u uitdagingen heeft met het vinden van soorten in uw tuinplan of u wilt bepaalde planten toevoegen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Vaak kunnen wij door ons grote netwerk  veel leveren en anders bieden we passende vervangers aan om de order dan alsnog compleet uit te leveren.

Klant en service gericht

Ons team is hier om het voor u te regelen. Wat voor mogelijkheid u ook wilt, wij zorgen ervoor dat uw orders goed worden uitgevoerd. Wij werken samen met onze klanten om een duidelijk beeld te krijgen van wat zij willen, zodat wij het compleet en op tijd kunnen leveren, elke keer weer.

Over ons

Al meer dan 110 jaar is Koetsier een begrip in de vaste plantenwereld. De interesse, kennis en het enthousiasme is al 3 generaties lang doorgegeven van vader op zoon, die hun kwekerij op kleine schaal zijn begonnen. Inmiddels is Koetsier vaste planten uitgegroeid tot een moderne kwekerij met een jaarlijkse productie van ruim 2 miljoen vaste planten in meer dan 1250 verschillende soorten.

Groot assortiment

Meer dan 1750 soorten.

Werken bij Koetsier

Familiebedrijf

Het Koetsier verhaal begint in het begin van de 19e eeuw met het kweken van vaste planten. De passie, kennis en enthousiasme voor het vak word al drie generaties overgedragen. Sinds 2020 is de dagelijkse leiding van Koetsier vaste planten in handen van Rob Koetsier.   

Foto gallerij

Krijg snel een goed overzicht van onze kwekerij

Adres:
Roemer 11, 2391 NP Hazerswoude-dorp
© Koetsier Vaste Planten BV. Alle rechten voorbehouden.